Δηλωση Απορρητου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προοίμιο

α. Η Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής η «Πολιτική») καλύπτει και αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών σας στοιχείων από την εταιρεία με την επωνυμία «ΤΟΨΗΣ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των διαδικτυακών τόπων (ιστοσελίδων) ιδιοκτησίας της. Η εταιρεία είναι ιδιοκτήτρια, δημιουργός και δικαιούχος όλων των δικαιωμάτων των σελίδων και υπηρεσιών τους, καθώς και ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων που τυχόν δηλώνονται από εσάς.

β. Η παρούσα πολιτική, σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει την έννομη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών των σελίδων και οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών, οι οποίες δεν υπόκεινται στον έλεγχο, ή/και την διαχείριση, ή/και την ιδιοκτησία της εταιρείας.

γ. Η παρούσα πολιτική προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει μόνο για τις σελίδες των οποίων την ιδιοκτησία και διαχείριση έχει η εταιρεία και δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω οποιουδήποτε άλλου δικτυακού τόπου ή για πρακτικές άλλων εταιρειών τις οποίες η εταιρεία δεν ελέγχει.

δ. Οι σελίδες δύνανται να περιλαμβάνουν links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από την εταιρεία, αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η εταιρεία για τους όρους προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών, τους οποίους υιοθετούν και εφαρμόζουν οι φορείς αυτοί.

ε. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ στη ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ, ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ H ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Στ. Πρόθεση μας είναι να κοινοποιούμε οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτήν την σελίδα έτσι ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να τις αποκαλύψουμε. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι πολύ εύκολο να εντοπισθεί αφού είναι τοποθετημένη στην αρχική σελίδα και είναι συνδεδεμένη με οποιαδήποτε σελίδα των δικτυακών τόπων στην οποία συλλέγονται προσωπικά δεδομένα. Στα σημεία αυτά μπορεί να σας παρασχεθούν περισσότερες επεξηγήσεις, όπου απαιτείται, σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες. Η παρούσα Πολιτική, μαζί με οποιαδήποτε συμπληρωματική επεξήγηση, σας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε δεδομένα που εσείς εθελοντικά μας παραδώσατε, στο πλαίσιο χρήσης σας των δικτυακών τόπων ιδιοκτησίας της εταιρείας.

 1. Εγγύηση Ιδιωτικής Χρήσης

α. Για την απλή περιήγησή σας στις σελίδες της εταιρείας δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό σας στοιχείο.

β. Η χρήση από την εταιρεία των προσωπικών σας δεδομένων λαμβάνει χώρα αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση και υποστήριξή σας κατά την λειτουργία των υπηρεσιών στις οποίες εγγράφεσθε, την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεών σας, καθώς και την ενημέρωσή σας αναφορικά με την προώθηση νέων υπηρεσιών.

γ. Ο όρος "προσωπικά δεδομένα" όπως χρησιμοποιείται στο παρόν κείμενο, αναφέρεται σε πληροφορίες όπως το όνομα, ειδικότητα ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (κατ’επιλογή και ταχυδρομική διεύθυνσή σας), οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας. Η εταιρεία δε θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Η εταιρεία δεν επεξεργάζεται στο πλαίσιο των υπηρεσιών και του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων ιδιοκτησίας της κανένα προσωπικό δεδομένο μη επαγγελματιών υγείας και σε καμία περίπτωση δεν επεξεργάζεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις να επεξεργαστεί στοιχεία στο μέτρο που επιτρέπεται ή απαιτείται από τον νόμο, ή/και από δικαστικές αποφάσεις ή εισαγγελικές παραγγελίες/διατάξεις.

δ. Οι ως άνω πληροφορίες δύνανται να ζητηθούν για την εγγραφή σας στην λίστα παραληπτών (mailing list) για την αποστολή από την εταιρεία των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) των ιστοσελίδων

ε. Επίσης, εφόσον η διαδικασία αυτή επιβάλλεται να ακολουθηθεί, κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής στην εταιρεία συλλέγεται και η διεύθυνση ΙΡ του επισκέπτη/χρήστη, καθώς και αποστέλλεται και cookie στον υπολογιστή του χρήστη.

Στ. Μία σελίδα δύναται να συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης/χρήστης:

Α. εγγράφεται στις υπηρεσίες της,

Β. χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της και

Γ. επισκέπτεται τις σελίδες της.

 

2. Επιδιωκόμενη Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες μας δεν απαιτούν κάποια μορφή εγγραφής από πλευράς σας, επιτρέποντάς σας να επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο χωρίς να μας αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας. Σε μερικές όμως περιπτώσεις ίσως χρειασθεί η εγγραφή σας, για την πρόσβασή σας σε κάποιες υπηρεσίες. Κατά την εγγραφή σας σε εμάς, ίσως χρειαστεί να συμπληρώσετε μερικά "πεδία" (μερικά είναι αναγκαία και άλλα προαιρετικά) καθώς επίσης και να επιλέξετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν επιλέξετε να αποκρύψετε μερικές από τις προσωπικές πληροφορίες που σας ζητάμε, ίσως να μην καταστεί δυνατή η πρόσβασή σας σε συγκεκριμένα τμήματα του δικτυακού τόπου και να μην έχετε την προσδοκώμενη ανταπόκριση από εμάς στο αίτημά σας. Η εταιρεία επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για συγκεκριμένους και περιορισμένους σκοπούς, για τους οποίους σας ενημερώνουμε όταν σας ζητάμε τα εν λόγω δεδομένα. Για παράδειγμα, αν είστε πελάτης πρέπει να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να σας παράσχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν αποκλειστικά εσάς.

Οι πληροφορίες σας φυλάσσονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, τις επιταγές της ηθικής, και τους κανονισμούς διατήρησης αρχείων.

3. Μη αποκάλυψη πληροφοριών

α. Η εταιρεία τηρεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που ενδεχομένως δηλώνονται και συλλέγονται στις παραπάνω περιπτώσεις δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης από την μεριά της εταιρείας.

β. Η εταιρεία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών σε κανέναν τρίτο φορέα.

γ. Η εταιρεία μπορεί να διοχετεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

- Εφόσον έχει την ρητή συγκατάθεσή σας για την διοχέτευση των προσωπικών σας δεδομένων,

- Στην περίπτωση κατά την οποία η διοχέτευση των προσωπικών σας δεδομένων προς τρίτους που συνεργάζονται με την εταιρεία καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των αιτημάτων σας. Οι τρίτοι που συνεργάζονται με την εταιρεία έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που ως επισκέπτες/χρήστες των σελίδων καταθέτετε σε αυτές μόνο στον βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τις εν λόγω υπηρεσίες.

- Εφόσον η διοχέτευση των προσωπικών στοιχείων επιβάλλεται από διάταξη Νόμου, ή δικαστική απόφαση ή εισαγγελική παραγγελία/διάταξη και αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες Αρχές.

δ. Η εταιρεία δύναται, επίσης, για την εξυπηρέτηση σκοπών στατιστικής ανάλυσης, και προκειμένου να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται οι σελίδες και υπηρεσίες της, να τηρεί σε συγκεντρωτική μορφή και να αναλύει τα δεδομένα που συλλέγονται, ώστε να βελτιώνεται η λειτουργικότητα των σελίδων και υπηρεσιών και να διαμορφώνεται καλύτερα το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός τους.

ε. Η εταιρεία δεν εμπορεύεται, μοιράζεται, κοινοποιεί, διαβιβάζει ή διανέμει, με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός του ομίλου της εταιρείας εκτός των περιπτώσεων όπου αυτό επιτρέπεται ρητά στο πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων. Υπάρχει περίπτωση, προσωπικά δεδομένα να διαβιβασθούν περιστασιακά σε τρίτους, οι οποίοι ενεργούν για την εταιρεία ή εκ μέρους αυτής, ή σε σχέση με τη δραστηριότητα της εταιρείας, για περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με το σκοπό στον οποίο αποσκοπούσε εξ αρχής η συλλογή των δεδομένων, όπως η παροχή υπηρεσιών, η αξιολόγηση ή η τεχνική υποστήριξη. Οι εν λόγω τρίτοι έχουν δεσμευτεί συμβατικά με την εταιρεία, ότι θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα, μόνο για τους παραπάνω λόγους, και δεν θα διαβιβάσουν τις προσωπικές πληροφορίες σε τρίτα μέρη, καθώς και δεν θα τις κοινοποιήσουν σε τρίτους εκτός αν το επιβάλλει ο νόμος.

Στ. Στην περίπτωση κατά την οποία, η κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτον, είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, όταν αυτό είναι εφικτό, να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τους σκοπούς και εντός των ορίων που είχε λάβει χώρα εξ αρχής η συλλογή των δεδομένων. Υπάρχουν δύο επιπλέον περιπτώσεις κατά τις οποίες τα προσωπικά σας δεδομένα τυχόν να διαβιβασθούν σε τρίτους. Πρώτον, η περίπτωση πώλησης, παραχώρησης ή εκχώρησης του δικτυακού τόπου και των συνδεδεμένων με αυτό στοιχείων πελατών, όπου, σε κάθε περίπτωση, θα απαιτηθεί από τον αγοραστή, από αυτόν προς τον οποίο γίνεται η παραχώρηση ή από τον εκδοχέα, να συμμορφωθεί με την παρούσα Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων. Δεύτερον, η περίπτωση κατά την οποία η τυχόν κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων σε τρίτο επιβάλλεται από το νόμο, δικαστική απόφαση / εντολή, κυβερνητική / διοικητική πράξη ή λόγω διεξαγωγής έρευνας.

4. Δικαίωμα Πρόσβασης

α. Σε περίπτωση που για την πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο των διαδικτυακών τόπων της εταιρείας, ζητηθεί από τους χρήστες η καταχώρηση προσωπικών τους δεδομένων, εκείνοι έχουν  το δικαίωμα να είναι εξασφαλισμένοι ότι, σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά τους δεδομένα είναι πάντοτε ενημερωμένα. Περαιτέρω, οι χρήστες έχουν το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσουν την διόρθωση ή τη διαγραφή τους. Επιπλέον, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσουν να σταματήσουμε την επαφή και επικοινωνία μαζί τους. β. Εάν επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην εξής διεύθυνση: ΤΟΨΗΣ Α.Ε., Εθν. Οδός Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης (2o χλμ), 581 00 Γιαννιτσά, e-mail: info2@top-system.gr. Κατά την επικοινωνία μαζί μας παρακαλείσθε να αναφέρετε το όνομα της ηλεκτρονικής σελίδας, όπου παρείχατε τα δεδομένα σας, καθώς επίσης και ποιες συγκεκριμένες πληροφορίες θα επιθυμούσατε να διορθωθούν, τροποποιηθούν ή διαγραφούν. Τα αιτήματά σας θα αντιμετωπίζονται άμεσα και με ορθό τρόπο. Τα αιτήματα για διαγραφή δεδομένων υπόκεινται σε όλες τις σχετικές διατάξεις νόμου και ηθικής σχετικά με υποχρεώσεις αναφοράς ή τήρησης ή αποθήκευσης, οι οποίες επιβάλλονται στην εταιρεία.

γ. Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, πρέπει να στείλετε μαζί με το αίτημά σας αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτότητά σας και θα λάβετε απάντηση εντός τριάντα  (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.

5. Ασφάλεια και Εμπιστευτικότητα

α. Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών/χρηστών περιορίζεται στους εργαζομένους ή τους παρόχους υπηρεσιών που θεωρείται εύλογα ότι χρειάζεται να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες/χρήστες ή για την εκτέλεση της εργασίας τους.

β. Για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων τα οποία συλλέγονται από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής σύνδεσης με την ιστοσελίδα, η εταιρεία χρησιμοποιεί δίκτυα δεδομένων προστατευμένα, μεταξύ άλλων, και από βιομηχανικά συστήματα προστασίας δικτύων (Firewall) και κωδικών χρήστη. Όσον αφορά τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, έχουν ληφθεί μέτρα λογικά σχεδιασμένα για την προστασία των πληροφοριών από απώλεια, εσφαλμένη χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, διαστρέβλωση ή καταστροφή. Παρόλο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τον αποκλεισμό απώλειας, εσφαλμένης χρήσης ή διαστρέβλωσης των δεδομένων, προσπαθούμε να αποφύγουμε ατυχείς περιστάσεις.

7. Ανώνυμα Δεδομένα και “Cookies”

α. Οι σελίδες μπορούν να χρησιμοποιούν cookies για την εύρυθμη λειτουργία την υπηρεσιών και των σελίδων τους. Τα cookies είναι ένα μικρά τμήματα πληροφοριών που αποθηκεύονται σε έναν υπολογιστή, με σκοπό την αναγνώριση του αντίστοιχου προγράμματος περιήγησης κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας σε δικτυακούς τόπους. Τα cookies μπορούν να χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση στοιχείων, όπως τα αναγνωριστικά σύνδεσης και οι προτιμήσεις χρήστη. Οποιοσδήποτε δικτυακός τόπος μπορεί να αποστείλει ένα cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας, εφόσον οι ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος περιήγησης το επιτρέπουν. Ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτρέπει σε ένα δικτυακό τόπο να έχει πρόσβαση μόνο στα cookies που σας έχει στείλει και όχι στα cookies που προέρχονται από άλλους δικτυακούς τόπους. Ο επισκέπτης/χρήστης δύναται να ρυθμίσει των διακομιστή (browser) του κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να τον προειδοποιεί (τον χρήστη) για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των σελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης  cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώρισή του, δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

β. Οι διαδικτυακοί τόποι ιδιοκτησίας της εταιρείας κρατάνε session cookies τα οποία μετά το πέρας της περιήγησης σας διαγράφονται.

γ. Οι διαδικτυακοί τόποι ιδιοκτησίας της εταιρείας χρησιμοποιούν cookies με σκοπό τη διενέργεια της διαβίβασης μίας επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών η οποία είναι αναγκαία για την παροχή υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας.

δ. Η εταιρεία μπορεί να λαμβάνει υπηρεσίες βοήθειας για τη συλλογή και επεξεργασία των πληροφοριών που αναφέρθηκαν σε αυτή την ενότητα.

ε. Περιστασιακά, η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα Internet tags (γνωστά επίσης και ως action tags, single -pixel GIFs, clear GIFs και 1 προς 1 GIFs) σε συνδυασμό με τα "cookies" και να τοποθετήσει αυτά τα tags μέσω τρίτου συνεργάτη διαφημιστή. Αυτά τα tags τοποθετούνται στις δικτυακές διαφημίσεις που φέρνουν χρήστες στην ιστοσελίδα και σε διαφορετικές σελίδες της ιστοσελίδας. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται ώστε να μετρηθεί η ανταπόκριση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας και η αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής μας καμπάνιας (συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας που ανοίγει η κάθε σελίδα και οι πληροφορίες στις οποίες ανατρέχουν οι επισκέπτες). Ο συνεργάτης της εταιρείας, μπορεί να συλλέγει τις ανώνυμες συνολικές πληροφορίες για τους επισκέπτες σε άλλες ιστοσελίδες βάσει των Internet tags και των cookies. Η εταιρεία σας διαβεβαιώνει ότι, μέσω αυτών των tags και των cookies, ΔΕΝ συλλέγονται ούτε αναζητούνται προσωπικές, αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, όπως ονόματα, διευθύνσεις, ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή τηλέφωνα. Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τα web tags και τα cookies που σχετίζονται με τις on-line διαφημίσεις ή εάν δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη συλλογή των ανώνυμων πληροφοριών από ένα τρίτο μέρος, επισκεφτείτε το Network Advertising Initiative website.

8. Προσωπικές Πληροφορίες και Παιδιά

α. Οι περισσότερες πληροφορίες που προσφέρουν οι ιστοσελίδες της εταιρείας απευθύνονται σε άτομα 18 ετών και άνω. Κάθε ιδιώτης ο οποίος επιθυμεί πληροφορίες για τις υπηρεσίες της εταιρείας πρέπει να είναι 18 ετών και άνω. Σε περίπτωση, που παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

β. Η εταιρεία δεν θα συλλέξει, χρησιμοποιήσει, ή αποκαλύψει εν γνώση της προσωπικά δεδομένα από ανήλικους κάτω των 18 ετών, χωρίς να έχει εξασφαλίσει προηγουμένως την συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα του, μέσω άμεσης επικοινωνίας, εκτός ηλεκτρονικής σύνδεσης, μέσω δικτύου. Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε στον κηδεμόνα:  ι) ειδοποίηση σχετικά με το συγκεκριμένο τύπο προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από τον ανήλικο και ιι) την δυνατότητα να φέρουν αντίρρηση σε περαιτέρω συλλογή, χρήση ή αποθήκευση πληροφοριών αυτού του είδους.

γ. Η εταιρεία δεν συλλέγει εν γνώσει της προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Εάν διαπιστώσει ότι έχει συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 18 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, θα διαγράψει τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων της το συντομότερο δυνατό.

δ. Η εταιρεία συμμορφώνεται με την νομοθεσία για την προστασία ανηλίκων και κάθε σχετική διάταξη νόμου.

9. Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Η αναφερόμενη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εφαρμόζεται μόνο στην ιστοσελίδα της εταιρείας, εξαιρουμένων των ιστοσελίδων που ανήκουν σε οποιονδήποτε τρίτο. Η εταιρεία, μπορεί να παρέχει συνδέσμους (links) με άλλες ιστοσελίδες που ίσως ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μας. Μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι και αυτές είναι υψηλών προδιαγραφών ιστοσελίδες. Όμως, εξαιτίας της φύσης του Παγκοσμίου Δικτύου (World Wide Web), η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί για το επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων κάθε ιστοσελίδας, η οποία είναι συνδεδεμένη με την παρούσα ούτε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων, εκτός της παρούσας, ιστοσελίδων και η παρούσα Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων δεν εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα η οποία συνδέεται με την παρούσα και δεν ανήκει στην εταιρεία.

10. Εφαρμοστέο δίκαιο  

α. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών των σελίδων της εταιρείας υπόκειται στους όρους της παρούσας πολιτικής και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τις λοιπές συναφείς νομοθετικές πράξεις σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος ως προς το συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής.

β. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους της παρούσας πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών.

γ. Η χρήση των υπηρεσιών των σελίδων συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας.

δ. Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στην παρούσα, οφείλει να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες των σελίδων.

ε. Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύψει από την ισχύ και εφαρμογή της παρούσας Πολιτικής, εφαρμοστέο τυγχάνει το Ελληνικό δίκαιο και κατά τόπον αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Γιαννιτσών.

11. Για Επικοινωνία με την εταιρεία

H Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε στις 08/10/2018. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή παράπονο σχετικά με την συμμόρφωση μας με την αναφερόμενη Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων, ή εάν επιθυμείτε να μας κάνετε οποιοδήποτε σχόλιο ή πρόταση σχετικά με την βελτίωση της Πολιτικής, παρακαλούμε αποστείλατε μας μήνυμα στην εξής διεύθυνση, ΤΟΨΗΣ Α.Ε., Εθν. Οδός Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης (2o χλμ), 581 00 Γιαννιτσά, e-mail: info2@top-system.gr.

Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς όλα τα εργαλεία που θέτουμε στη διάθεσή σας ώστε να χειρίζεστε τα δεδομένα που μας παρέχετε. Παρακαλούμε ανατρέχετε τακτικά σε αυτή τη σελίδα ώστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στα προαναφερθέντα ή σε νέα θέματα.